Magiplast Bacau Mobila la Comanda si Tamplarie PVC

SC Magiplast SRL Bacau produce mobilier la comanda, tamplarie pvc si aluminiu incepand din 2007 si a avut o evolutie rapida, ajungand ca in prezent sa aiba un portofoliu de lucrari bogat si referinte in domeniul sau.

SC Magiplast SRL, prin activitatea sa, vine in intampinarea nevoilor clientilor, din Bacau, intreaga tara si toata Europa, oferind produse si servicii de calitate, adaptate fiecarei nevoi. Motto-ul nostru: mobilier din pal si tamplarie PVC la preturi fara concurenta, direct de la producator.

Firma noastra se adreseaza prin produsele sale, atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice. Indiferent de produsele achizitionate, clientul Magiplast este un client multumit, deoarece experienta, calitatea, competenta, profesionalismul sunt punctele noastre forte.

Fiecare oferta de tamplarie PVC sau mobilier din pal este personalizata si competitiva calitate-pret, adaptandu-ne continuu la solicitarile clientului si la piata pe care activam.

Ne puteti contacta telefonic sau la showroom-ul din Bacau si Moinesti.

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

Consultanta tehnica si comerciala, masuratorile si proiectarea sunt gratuite pentru toate produsele comercializate.

Tamplarie PVC si aluminiu

MAGIPLAST Bacau produce tamplarie PVC si aluminiu cu geam termopan pentru confortul si siguranta din locuinta dumneavoastra. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina tamplarie si catalog tamplarie.

Mobilier la comanda

MAGIPLAST Bacau produce mobilier la comanda in diverse culori, nuante si modele, astfel se va potrivi perfect cu ceea ce va doriti. Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati pagina mobila si catalog mobila.

Servicii complete

MAGIPLAST Bacau vine in ajutorul dumneavoastra prin oferirea unor servicii gratuite care va vor ajuta sa alegeti exact produsele dorite si sa faceti economie de bani si de timp. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services