Mobila la comanda Bacau – Dormitor tineret la comanda Model 8

Oferta personalizata

Date contact

Avand o vechime insemnata in productia mobilierului la comanda, MAGIPLAST SRL Bacau va ofera o gama larga de produse si servicii de o calitate ireprosabila.

Daca aveti o anumita idee pe care vreti sa o puneti in practica, noi realizam, de asemenea, mobila la comanda atat pentru persoane fizice (mobila pentru bucatarie, dormitor, baie, hol, living, usi glisante, dressinguri, dulapuri, paturi, comode, mobilier de birou, baruri, dulapuri inzidite, pantofare, noptiere, mese, mobila de baie, sifoniere, masute living, biblioteci moderne, mobila pentru tineret, etc) cat si pentru persoane juridice ( mobila pentru cladiri de birouri, mobilier pentru gradinite, mobila pentru hoteluri, mobilier pentru farmacii, mobila pentru banci, mobilier pentru librarii etc).

Oferta noastra de mobila la comanda cuprinde o gama larga de nuante si texturi care sa imite lemnul perfect si care se pot integra perfect in orice fel de decor.

La confectionarea mobiliei la comanda se tine intotdeauna cont, pe langa precizia in executare, data de automatizarea si controlul productiei, si de calitatea materialelor folosite.

Realizam mobila la comanda si in Moinesti.

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services