MAGIPLAST Bacau oferă soluții complete pentru sistemele de deschidere la distanță

Sistemele de deschidere la distanță permit ventilarea zilnică simplă prin oberlihturi din material plastic, lemn sau metal, care se află în zone fără acces pentru utilizator. Asigurăm și efectuăm montarea și punera în funcțiune a sistemelor pentru deschidere la distanță în cele mai bune condiții, cu personal specializat.

pha_2500_052137_1200x1200.jpg_image_slider_product_image_slider_zoom

Pozitiile de oscilatie cu posibilitate de fixare in pozitie si reglabile fara trepte garanteaza o ventilare perfect dozata a incaperilor si permit latimi mari de deschidere de pana la 300 mm.

Sunt ideale pentru ferestre dreptunghiulare montate vertical si cu deschidere catre interior, cu fixare in partea de jos, in partea de sus, oblice, cu arc plat sau rotund, din material plastic, lemn sau metal.

Sistem de deschidere la distanță (acționat cu motor) VENTUS F 200 / F 300 cu ELTRAL

Cu sistemele de deschidere VENTUS pentru oberlihturi si cu electromotoarele ELTRAL incaperile pot fi ventilate confortabil si avantajos din punct de vedere al costurilor.

Presiune mare de apăsare pe canat prin blocarea sigură automată a foarfecelor
Grad mărit de siguranță pănă la clasa de rezistență 2, prin utilizarea elementelor de blocare JET pe mecanismul de închidere centralizată dispus ascuns
Acrosare și decrosare simplă a foarfecelor de deschidere pentru curățarea rapidă a geamurilor
Motoare electrice cu puteri diferite în funcție de lățimea ferestrei / greutatea cana­tului
Cu microprocesor pentru reglarea automată a cursei fusului
Protecție optimă a motorului prin deconectare automată de suprasarcină și cu limitatoare de cursă
Cu indicator de poziție și de funcționare
Capace de capăt detașabile pentru accesul liber la șuruburile de fixare
Se pretează și la montarea ulterioară pe uși de protecție împotriva incendiilor
Posibilitate de conectare în rețea prin intermediul magistralei pentru anumite tipuri de uși

Vrei să colaborăm?

Oferim produse și servicii adaptate pentru nevoile clienților noștri

Vezi datele de contact

pha_2500_052137_1200x1200.jpg_image_slider_product_image_slider_zoom

Actionarea se efectueaza manual prin intermediul unei manete sau a unei manivele si garanteaza latimi de deschidere mari de 200 / 300 mm (F 200 / F 300).

Grupele constructive compacte va permit un montaj facil si rapid.

Sisteme manuale de deschidere pentru oberlihturi de la GU – VENTUS F 200 / F 300

Cu sistemele de deschidere pentru oberlihturi cu forma plata VENTUS F 200 / F 300 puteti deschide in scopuri de ventilare oberlihturile inaccesibile din material plastic, lemn sau metal, ca de ex. ferestrele dreptunghiulare, oblice, cu arc plat sau cu arc rotund, montate vertical.

Blocare interna in foarfece pentru o presiune de apasare mai mare, etanseitate, protectie fonica si eficienta energeticaGrad marit de siguranta pana la clasa de rezistenta 2, prin utilizarea elementelor de blocare JET pe mecanismul de inchidere centralizata dispus ascuns
Suporturi de canat reglabile fara trepte pentru o etansare maxima a ferestrelor in cazurile in care bate ploaia din lateral
Desprindere simpla, din fata, a foarfecelor pentru o decrosare facila si rapida a foarfecelor
Toate suruburile de fixare, precum si tijele de tractiune si cele transversale sunt ascunse sub un profil de aluminiu cu fixare prin clipsare
Gabarite pentru gaurire autoexplicative pentru toate domeniile de utilizare
Optional si pentru canaturi fixate in partea de sus cu deschidere spre exterior (VENTUS F 200)
Numeroasele executii speciale optionale gen elemente de blocare verticale, laterale, ascunse, mecanisme verticale si unghiulare pentru actionarea cu manivela, transmisii montant-toc, transmisii in pervaz cu timonerii flexibile, precum si manetele cu posibilitate de incuiere permit solutii individuale

Cere oferta Magiplast

Trimite-ne un mail și vei primi oferta noastră actualizată și persoanlizată

Vezi datele de contact

Sistemele de deschidere la distanță

Sistemele de deschidere la distanță permit ventilarea zilnică simplă prin oberlihturi din material plastic, lemn sau metal, care se află în zone fără acces pentru utilizator.

Prin posibilitatea de comandă a mai multor canaturi prin intermediul unui singur sistem de acționare, sistemele de deschidere la distanță oferă o soluție avantajoasă din punct de vedere al costurilor, pentru o alimentare cu aer curat conform necesităților.

Aspectele importante ale utilizării acestui sistemelor de deschidere la distanță sunt constituite de evacuarea / salvarea în siguranță a persoanelor, asigurarea unui grad minim de degradare a elementelor structurale ale clădirii și facilitarea accesului echipelor de intervenție pentru stingerea incendiului chiar din fazele inițiale.

Foarfece de siguranta GU EURO-SOLID

In cazul in care canatul ajunge intr-o pozitie inclinata nedorita – de ex. in cazul unei acrosari necorespunzatoare a foarfecelor de deschidere a oberlihtului dupa spalarea geamului – el ajunge lin in pozitia de prindere
Elementele de fixare si balamalele nu sunt solicitate
Franare automata a canatului fara o deblocare incomoda
Reglarea fara trepte a pozitiei dorite pentru curatare
Conform reglementarilor de calitate si verificare RAL, precum si directivelor Asociatiilor profesionale federale, canaturile de oberliht cu fixare in partea de jos trebuie echipate obligatoriu cu foarfece de siguranta, respectiv de prindere
Inchidere simpla din pozitia de prindere

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.

Privacy Settings saved!
Setări de confidențialitate

Pentru o experiență cât mai plăcută acest site folosește cookie-uri. Navigarea site-ului înseamnă că ești de acord cu detaliile pe care le poți consulta aici.


  • _ga
  • _gid
  • _gat

Decline all Services
Accept all Services